Kulturnytt i kväll om Google…sedan lovar jag att vara tyst…

I Kulturnytt ikväll är jag med i en intervju. Petra Markgren Wangler skriver krönika på temat Google:

Analysen om rädslan att bli omsprungen gör den f.d. Google anställde Nicklas Lundblad, idag vice VD på Stockholms Handelskammare. Fram till 28:e augusti i år satt han i Googles internationella policygrupp som rådgivare i frågor som rör personlig integritet och framtida upphovsrätt.

Som jag förstår det kommer det ett inslag i kväll som sedan kan ses på webben. Det ska bli roligt att se hur intervjun blev. Nu kan jag lämna Googletiden bakom mig och börja med en massa nya projekt. Det känns bra att få knyta ihop säcken. Intervjun var lång och delvis svår, men rolig. Kändes som ett sorts avvecklingssamtal på ett ideologiskt plan – nyttigt.

Uppdatering några webbinslag:

http://svt.se/embededflash/1686878/play.swf

och:

http://svt.se/embededflash/1686883/play.swf

Inslaget finns på nätet! Intressant kontrast mellan alla dystopifilmer och min ganska obekymrade syn…