Presentation om sociala media på Dataföreningen imorrn.

Här är min presentation:

Det ska bli intressant att diskutera tankarna bakom den. Jag tror det finns mycket att lära av att tillbringa litet tid med klassikerna här. Mary har tänkt sammaledes, vet jag. Vi diskuterade Johan Asplunds begrepp “asocial pratsamhet” vid ett seminarium under hösten, och hon lovade att utveckla det…så håll tummarna.

6 reaktioner till “Presentation om sociala media på Dataföreningen imorrn.”

  1. Ursnygg presentation. Det hade varit ännu mer intressant om man hörde vad du hade för intelligent att säga till dessa bilder. Men hur hinner du med. 20 minuters presentation = en veckas arbete?

  2. Martin: Tack! Vad gäller tiden: det är mer en fråga om att jag tycker att det är roligt och att det liksom ingår i en massa andra projekt att tänka kring en del av detta. Men visst – det tar ganska mycket tid att förbereda en presentation.

  3. Borde inte Mark Granovetter ha varit med också (med begreppen):

    *embeddedness

    *”The Strength of Weak Ties”

  4. Jonas: Granovetter hade definitivt passat också, kanske ännu mer om man talat om sociala nätverk mer än medier. Man kunde tänka sig att man bytte Tönnies mot Granovetter om man ville vrida presentationen mer ditåt.

Kommentarsfunktionen är stängd.