Sommaren är över

Efter en lång och skön sommar är det nu dags att ta tag i skrivandet igen. Inte bara här, förstås, men även här. Jag har funderat mycket över om jag skulle skriva bara på min engelska blogg, eller hur de hänger ihop, men när allt kommer omkring har jag valt att faktiskt bara ha en blogg. Denna. Och om jag vill skriva på engelska så får jag väl göra det här. Det borde fungera alldeles finfint. En snabb överblick över de diverse ställen jag försökt starta och blogga på ger vid handen att mångfald förlamar. Min egen webbnärvaro ser för närvarande ut såhär:

  • nicklaslundblad.se (denna sajt) – min levande blogg.
  • nicklaslundblad.com – kort engelsk sajt för kort CV och kontaktdata.
  • noisesociety.com – avhandlingen. Den försvann faktiskt från nätet ett tag när mitt webbhotell bestämde sig för att radera den wiki som jag hade på grund av att den, um, var för full av spam, eller brus.
  • kommenterat.net – insomnad blogg med arkiv och annat.

Med allt detta borde det nu vara klart för den nya regimen. En Man. En Blogg. En Åsikt. Nu måste jag bara hitta mannen.